Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Baranie dusené s kelom

ingrediencie

500 g
baranie pliecko
40 g
masť
40 g
slanina
50 g
cibuľa
400 g
kel
30 g
rajčiak
20 g
hladká múka
podľa chuti
soľ, cesnak, rasca, mleté čierne korenie

postup

Slaninu pokrájame na kocky a rozškvaríme. Pridáme pokrájanú cibuľu a podusíme. Potom pridáme mletú papriku, mäso pokrájané na menšie kúsky, soľ, rascu, korenie, pokrájaný cesnak, podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso polomäkké pridáme pokrájaný kel a rajčiaky. Z múky a masti pripravíme svetlú zápražku, ktorou zahustíme mäso s kelom. Podávame s chlebom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.