Pridať recept

Baranie dusené s kelom

ingrediencie

500 g
baranie pliecko
40 g
masť
40 g
slanina
50 g
cibuľa
400 g
kel
30 g
rajčiak
20 g
hladká múka
podľa chuti
soľ, cesnak, rasca, mleté čierne korenie

postup

Slaninu pokrájame na kocky a rozškvaríme. Pridáme pokrájanú cibuľu a podusíme. Potom pridáme mletú papriku, mäso pokrájané na menšie kúsky, soľ, rascu, korenie, pokrájaný cesnak, podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso polomäkké pridáme pokrájaný kel a rajčiaky. Z múky a masti pripravíme svetlú zápražku, ktorou zahustíme mäso s kelom. Podávame s chlebom.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať