Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Baranie dusené s kelom

ingrediencie

500 g
baranie pliecko
40 g
masť
40 g
slanina
50 g
cibuľa
400 g
kel
30 g
rajčiak
20 g
hladká múka
podľa chuti
soľ, cesnak, rasca, mleté čierne korenie

postup

Slaninu pokrájame na kocky a rozškvaríme. Pridáme pokrájanú cibuľu a podusíme. Potom pridáme mletú papriku, mäso pokrájané na menšie kúsky, soľ, rascu, korenie, pokrájaný cesnak, podlejeme vodou a dusíme. Keď je mäso polomäkké pridáme pokrájaný kel a rajčiaky. Z múky a masti pripravíme svetlú zápražku, ktorou zahustíme mäso s kelom. Podávame s chlebom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
pohánková múka
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Prehľad bezlepkových múk - ktorú a kam vhodne použiť
Kde sú tie časy, kedy v obchodoch v regáli boli v ponuke len hladká, hrubá a polohrubá múka? Dnes už v obchodoch...
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...