Pirohy plnené tvarohom
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
hladká múka
štipiek
soľ
trochu
voda
4
ks
cibuľa
trochu
olej
4
ks
varené zemiaky
2
ks
mäkký tvaroh
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
trochu
mlieko
postup
1.
Z múky, soli a vody vytvoríme cesto, vyvaľkáme ho a vykrojíme malé štvorčeky. Do stredu každého štvorčeka dáme náplň, ktorú si pripravíme z nastrúhaných zemiakov, tvarohom a nakoniec náplň ochutíme.
2.
Hotové pirohy varíme v slanej vode až do vtedy, kým nevyplávajú. Nakoniec pirohy polejeme s osmaženou cibuľkou, poprípade do zmesi, ktorú si pripravíme z tvarohu, trochy mlieka, soli a korenia.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.