Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Dukátové buchtičky s pudingom

3
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
dukátové buchtičky
1 balíček
zlatý klas DrOetker
1/2 balíček
vanilkový cukor
500 ml
mlieko

postup

1.
Puding rozmiešame asi v 100 ml mlieka zvyšné mlieko dáme variť(množstvo mlieka si určíme podľa toho aký hustý chceme puding), pridáme cukor podľa chuti.
2.
Po chvíli pridáme rozmiešaný puding Dr.Oetker (ja ho pridávam hneď od začiatku), a za stáleho miešania privedieme do varu. Väčšinou je puding hotový, keď začne bublať. Buchtičky si zohrejeme nad parou. Na záver ich už len polejeme pudingom a podávame ešte teplé.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
nimik
19.3.2017 15:05 | |
+0 -1
To si robíte srandu,že sem pridávate takýto recept,keď tie buchtičky ste ani nerobili vy,ale ste kupili hotové.A puding snáď už vie uvariť každý,tak nabuduce si takéto "recepty" nechajte pre seba. Ďakujem
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...