Pridať recept

Dukátové buchtičky s pudingom

ingrediencie

1 balíček
dukátové buchtičky
1 balíček
zlatý klas DrOetker
1/2 balíček
vanilkový cukor
500 ml
mlieko

postup

1.
Puding rozmiešame asi v 100 ml mlieka zvyšné mlieko dáme variť(množstvo mlieka si určíme podľa toho aký hustý chceme puding), pridáme cukor podľa chuti.
 
2.
Po chvíli pridáme rozmiešaný puding Dr.Oetker (ja ho pridávam hneď od začiatku), a za stáleho miešania privedieme do varu. Väčšinou je puding hotový, keď začne bublať. Buchtičky si zohrejeme nad parou. Na záver ich už len polejeme pudingom a podávame ešte teplé.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
nimik
19.3.2017 15:05 | |
+5 -24
To si robíte srandu,že sem pridávate takýto recept,keď tie buchtičky ste ani nerobili vy,ale ste kupili hotové.A puding snáď už vie uvariť každý,tak nabuduce si takéto "recepty" nechajte pre seba. Ďakujem
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.