Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Černohorský rezeň

ingrediencie

1 kg
bravčové karé
7 ks
zemiaky
3 ks
vajce
100 g
tvrdý syr
soľ
hladká múka
olej
majoránka
2 strúčiky
cesnak

postup

Pripravené mäso narežeme na rezne, trochu naklepeme, a potom posolíme. Zemiaky olúpeme a nastrúhame na jemnom strúhadle. Pridáme k ním prelisovaný cesnak, majoránku, soľ, hladkú múku a vajcia. Pripravíme polotuhú hmotu. Rezne obalíme v hmote a ihneď dáme na rozpálený olej vypražiť do zlata. Nakoniec posypeme strúhaným syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
mancika1111
6.5.2013 17:09 | |
+116 -18
prečo mi nezostene na mäse cestíčko,obalila som ho aj do múky
leontina77
22.11.2015 09:52 | |
+9 -10
preto lebo si mala asi moc riedke cestíčko
mana221
5.1.2016 16:35 | |
+13 -8
REZNE KED SA OBALUJU V CESTICKU TAK SA PRED TIM MUSIA OBALIT V MUKE LEBO POTOM CESTICKO NEDRZI NA REZNI
1kukes1
24.2.2016 13:28 | |
+9 -9
Rezne skuste vyklepat v struhanke,teda vklepat do meska z oboch stran.cesticko bude potom drzat spolu na mesku.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...
nanuky
17 zdravých tipov na nanuky pre deti od Henriety
17 zdravých tipov na nanuky pre deti od Henriety
Neviem či poznám človeka, ktorý nemá rád zmrzlinu. Vy áno? Naše deti ju milujú. Dokonca aj najmladšia. Nevie ešte...