Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Černohorský rezeň

ingrediencie

1 kg
bravčové karé
7 ks
zemiaky
3 ks
vajce
100 g
tvrdý syr
soľ
hladká múka
olej
majoránka
2 strúčiky
cesnak

postup

Pripravené mäso narežeme na rezne, trochu naklepeme, a potom posolíme. Zemiaky olúpeme a nastrúhame na jemnom strúhadle. Pridáme k ním prelisovaný cesnak, majoránku, soľ, hladkú múku a vajcia. Pripravíme polotuhú hmotu. Rezne obalíme v hmote a ihneď dáme na rozpálený olej vypražiť do zlata. Nakoniec posypeme strúhaným syrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
mancika1111
6.5.2013 17:09 | |
+115 -18
prečo mi nezostene na mäse cestíčko,obalila som ho aj do múky
leontina77
22.11.2015 09:52 | |
+9 -8
preto lebo si mala asi moc riedke cestíčko
mana221
5.1.2016 16:35 | |
+12 -7
REZNE KED SA OBALUJU V CESTICKU TAK SA PRED TIM MUSIA OBALIT V MUKE LEBO POTOM CESTICKO NEDRZI NA REZNI
1kukes1
24.2.2016 13:28 | |
+8 -8
Rezne skuste vyklepat v struhanke,teda vklepat do meska z oboch stran.cesticko bude potom drzat spolu na mesku.
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Čokoládové
Čokoládové pokušenie - pralinky!
Čokoládové pokušenie - pralinky!
Malé čokoládové cukríky, ktoré sa Vám rozplynú na jazyku a vyčarujú Vám úsmev na tvári, áno to sú pralinky! Každý z nás...
Bravčový hrniec
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Už od pradávna sa ľudia všemožne snažia zjednodušiť a najmä urýchliť varenie, veď čas strávený v kuchyni sa dá využiť...
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...