Pridať recept

Jednoduché syrové fašírky

ingrediencie

3 ks
suchý rožok
300 g
tvrdý syr
3 ks
vajce
hrstí
strúhanka
podľa chuti
vegeta
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
sušená bazalka

Na obaľovanie

trochu
strúhanka

postup

1.
Rožky nakrájame a dáme rozmočiť vo vode. Zatiaľ si nastrúhame syr. V mise zmiešame zmäknuté vyžmýkané rožky, syr, vajcia, korenie, vegetu a bylinky. Môžeme pridať čo len chceme.
 
2.
Ak je to moc riedke, pridáme ešte strúhanku. Z masy tvoríme malé fašírky, ktoré ešte dôkladne obalíme v strúhanke. Vysmážame na rozpálenom oleji. Príloha: zemiaková kaša
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
4.4.2020 11:52 | |
+1 -10
To sú cigánske fašírky... Bez mäsa ako aj cigánske klobásy-goja 😆
Anonymný nick
17.6.2019 08:48 | |
+1 -12
...a mäso je kde?
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Máte radi mleté rezne? Pridajte túto surovinu a budú úžasne šťavnaté a voňavé, geniálny tip!
Máte radi mleté rezne? Pridajte túto surovinu a budú úžasne šťavnaté a voňavé, geniálny tip!
Dokonale šťavnaté a úžasne voňavé. Túto vychytávku na mleté rezne sa oplatí poznať!