Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Veľkonočný krémovník

20
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

6 ks
vajce
6 PL
kryštálový cukor
6 PL
vlažná voda
6 PL
polohrubá múka
1 ks
prášok do pečiva DrOetker

Plnka

1 liter
mlieko
3 ks
zlatý klas DrOetker
200 g
cukor
1 ks
vanilkový cukor
1 ks
smetol

Poleva

trochu
várová čokoláda
1 balíček
BeBe keksy tmavé
podľa chuti
ovocie jahody, maliny

postup

1.
Cesto: Žĺtka vyšľaháme s cukrom do peny, pridáme po lyžiciach vodu, ešte šľaháme, pridáme múku s práškom do pečiva a nakoniec tuhý sneh z bielkov. Pečieme cca 18-20 min, na 180°C.
2.
Plnka: Do horúceho pudingu Dr.Oetker dáme smetol, ešte teplý krém vylejeme na piškótu, pridáme ovocie. Poukladáme bebe keksy, ktoré polejeme čokoládou a dáme do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...