Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kokosový koláč Rafaelo

ingrediencie

Cesto

1 hrnček
práškový cukor
1 hrnček
vlažné mlieko
2 hrnčeky
polohrubá múka
1 balíček
prášok do pečiva
1/2 hrnček
olej
2 ks
vajce

Na posypanie

1/2 hrnček
práškový cukor
1 hrnček
kokos

Na vrch

1 téglik
šľahačková smotana
čokoláda

postup

Pripravíme si cesto zo všetkých prísad naň určených. Pripravené cesto nalejem na plech a hneď na vrch cesta ešte pred upečením dáme posýpku. Pečieme a po upečení ešte za horúca nalejeme na koláč smotanu, ktorú sme pred tým vyšľahali. Po vychladnutí môžeme poliať trochou čokolády.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Stella1973
30.12.2013 13:38 | |
+4 -1
ale na obrazku nie je ten kolac. vyzera uplne inak. jedine, ze by bol nakrajany a nanovo obaleny v kokose, ale tak dokonale to nebude. poznam ho, je dobry, robievame ho.
Nikita-ka
21.10.2013 15:29 | |
+2 -1
ahojky to je blbost stou smotanov netreba ju šlahat ale len vyliat na horúci koláč,ja som davala 2somtany na šlahanie 33% a kolač bol vynikajúci
aleana
20.10.2013 15:09 | |
+12 -2
Ako sa da naliat vyslahana smotana?
Nikita-ka
21.10.2013 15:31 | |
+2 -2
no stou smotanov je to tak že sa nešlahá iba sa tam vyleje na horúci kolač ja som dala 2ks A KOLAČ BOL VYNIKAJÚCI
Lucia6124
10.12.2013 09:55 | |
+2 -2
samozrejme ze to je blbost, 33 percentna smotana (na slahanie) sa nema slahat ale sa nou poleje len vrch kolaca ... cele je to nejak zmeteno napisane aj my ho robime doma ale trosku inak, a neviem ci az dve smotany nedavame... len sa horsie pecie ebo kedze je kokos navrchu neni videt cesto pod nim :) tak az kym "nezruzovie" nechyti taku do zlatava farbu :D treba pozerat :3
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
cuketový koláč
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
Cuketa je naozaj všestranná. Cuketa, to nie len nevábny cuketový prívarok, ale vykúzlite z nej aj skvelé koláče...
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
cuketové recepty
Cuketa 10x ináč!
Cuketa 10x ináč!
Cuketa je naozaj univerzálna! Vyčarujete z nej hlavné jedlo, polievku, ľahkú večeru, dezert, nátierku, kompót...