Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kokosový koláč Rafaelo

ingrediencie

Cesto

1 hrnček
práškový cukor
1 hrnček
vlažné mlieko
2 hrnčeky
polohrubá múka
1 balíček
prášok do pečiva
1/2 hrnček
olej
2 ks
vajce

Na posypanie

1/2 hrnček
práškový cukor
1 hrnček
kokos

Na vrch

1 téglik
šľahačková smotana
čokoláda

postup

Pripravíme si cesto zo všetkých prísad naň určených. Pripravené cesto nalejem na plech a hneď na vrch cesta ešte pred upečením dáme posýpku. Pečieme a po upečení ešte za horúca nalejeme na koláč smotanu, ktorú sme pred tým vyšľahali. Po vychladnutí môžeme poliať trochou čokolády.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Stella1973
30.12.2013 13:38 | |
+4 -1
ale na obrazku nie je ten kolac. vyzera uplne inak. jedine, ze by bol nakrajany a nanovo obaleny v kokose, ale tak dokonale to nebude. poznam ho, je dobry, robievame ho.
Nikita-ka
21.10.2013 15:29 | |
+2 -1
ahojky to je blbost stou smotanov netreba ju šlahat ale len vyliat na horúci koláč,ja som davala 2somtany na šlahanie 33% a kolač bol vynikajúci
aleana
20.10.2013 15:09 | |
+12 -2
Ako sa da naliat vyslahana smotana?
Nikita-ka
21.10.2013 15:31 | |
+2 -2
no stou smotanov je to tak že sa nešlahá iba sa tam vyleje na horúci kolač ja som dala 2ks A KOLAČ BOL VYNIKAJÚCI
Lucia6124
10.12.2013 09:55 | |
+2 -2
samozrejme ze to je blbost, 33 percentna smotana (na slahanie) sa nema slahat ale sa nou poleje len vrch kolaca ... cele je to nejak zmeteno napisane aj my ho robime doma ale trosku inak, a neviem ci az dve smotany nedavame... len sa horsie pecie ebo kedze je kokos navrchu neni videt cesto pod nim :) tak az kym "nezruzovie" nechyti taku do zlatava farbu :D treba pozerat :3
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Fresh coconuts
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový orech netreba zvlášť predstavovať. Hoci toto hnedé chlpaté čudo s tvrdou škrupinou a sladkým vnútrom v našich...
Mrežovník
Čaro mrežovníkov
Čaro mrežovníkov
5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.
Repový brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
Základ brownies síce tvorí čokoláda, maslo, cukor a vajcia, ale trochu múky v tradičných receptoch predsa nájdete...