Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Roládové vajíčka s likérom

8
porcií
225
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

3 ks
vajce
1 ks
vanilkový cukor
50 g
cukor
60 g
hladká múka
20 g
kakao
1 PL
kypriaci prášok

Plnka

500 g
tvaroh
100 g
cukor
100 ml
vaječný koňak
200 ml
šľahačka
15 g
želatína Dr Oetker
1 ks
čokoláda

postup

4.
Jemne primiešame múku, kakao a kypriaci prášok. Dáme na plech a pečieme pri teplote 200°C asi 8 min. Po upečení preklopíme a utierkou vytvarujeme ako roládu.
6.
Pridáme šľahačku a želatínu Dr.Oetker pripravenú podľa návodu.
7.
Po stuhnutý, krémom naplníme roloádu a necháme stuhnúť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...