Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tradičný veľkonočný tanier

ingrediencie

veľkonočná šunka
cibuľa
natvrdo uvarené vajce

Nálev

voda
cukor
ocot

postup

2.
Uvarenú šunku nakrájame na čo najtenšie plátky, vajíčka a cibuľu na kolieska.
6.
Celý tanier zalejeme nálevom. Počkáme, nech sa chute spoja a môžeme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.