Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečené kuriatka

ingrediencie

1 balíček
okrúhle piškóty
100 g
čokoláda

na krém

1 ks
pudingový prášok
200 ml
mlieko
100 g
maslo
100 g
práškový cukor
2 ks
ovocie

postup

1.
Urobíme si hustý puding a za občasného premiešania ho necháme vychladnúť. Maslo a cukor vymiešame do peny a vymiešame spolu s pudingom na krém. Spájame krémom dva piškóty dokopy.
2.
Roztopíme čokoládu a jeden piškót do nej namočíme,ten bude ako spodok kuriatka a v strede urobíme jamku. Dve spojené piškóty tiež namočíme do čokolády a položíme na piškót.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...
Close up of rose
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...