Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečené kuriatka

ingrediencie

1 balíček
okrúhle piškóty
100 g
čokoláda

na krém

1 ks
pudingový prášok
200 ml
mlieko
100 g
maslo
100 g
práškový cukor
2 ks
ovocie

postup

1.
Urobíme si hustý puding a za občasného premiešania ho necháme vychladnúť. Maslo a cukor vymiešame do peny a vymiešame spolu s pudingom na krém. Spájame krémom dva piškóty dokopy.
2.
Roztopíme čokoládu a jeden piškót do nej namočíme,ten bude ako spodok kuriatka a v strede urobíme jamku. Dve spojené piškóty tiež namočíme do čokolády a položíme na piškót.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...