Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečené kuriatka

ingrediencie

1 balíček
okrúhle piškóty
100 g
čokoláda

na krém

1 ks
pudingový prášok
200 ml
mlieko
100 g
maslo
100 g
práškový cukor
2 ks
ovocie

postup

1.
Urobíme si hustý puding a za občasného premiešania ho necháme vychladnúť. Maslo a cukor vymiešame do peny a vymiešame spolu s pudingom na krém. Spájame krémom dva piškóty dokopy.
2.
Roztopíme čokoládu a jeden piškót do nej namočíme,ten bude ako spodok kuriatka a v strede urobíme jamku. Dve spojené piškóty tiež namočíme do čokolády a položíme na piškót.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Patizón
Patizón
Patizón
Sú nenáročné na pestovanie a bohaté na vitamíny. V kuchyni im patrí veľký priestor.
chopping red
Naučte sa správne krájať a uľahčite si prácu v kuchyni!
Naučte sa správne krájať a uľahčite si prácu v kuchyni!
Viete si predstaviť kuchynské vybavenie bez noža? Nôž je jednoducho vec, ktorá nesmie chýbať v žiadnej domácnosti, či...