Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Praženica zo žihľavy s vôňou medvedieho cesnaku

ingrediencie

4 ks
vajce
50 g
mladá žihľava
15 g
medvedí cesnak
1 ks
cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
olivový olej

postup

1.
Žihľavu poriadne premyjeme vo vode a nasekáme na malé kúsky. Stonky vyhodíme.
3.
Na oleji speníme cibuľku do zlatista a pridáme žihľavu, ktorú na jemnom ohni pražíme asi 10 minút.
4.
Potom rozbijeme vajíčka a rýchlo miešame, pokým sa vajcia zrazia a vznikne nám praženica.
5.
Na úplny záver primiešame nasekaný medvedí cesnak a osolíme, okoreníme podľa chuti.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Eggnog with
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Kupujete vaječný likér v obchode? Prečo? Veď ten domáci máte hotový raz-dva.
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.