Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Praženica zo žihľavy s vôňou medvedieho cesnaku

ingrediencie

4 ks
vajce
50 g
mladá žihľava
15 g
medvedí cesnak
1 ks
cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
olivový olej

postup

1.
Žihľavu poriadne premyjeme vo vode a nasekáme na malé kúsky. Stonky vyhodíme.
3.
Na oleji speníme cibuľku do zlatista a pridáme žihľavu, ktorú na jemnom ohni pražíme asi 10 minút.
4.
Potom rozbijeme vajíčka a rýchlo miešame, pokým sa vajcia zrazia a vznikne nám praženica.
5.
Na úplny záver primiešame nasekaný medvedí cesnak a osolíme, okoreníme podľa chuti.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fresh coconuts
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový orech netreba zvlášť predstavovať. Hoci toto hnedé chlpaté čudo s tvrdou škrupinou a sladkým vnútrom v našich...
Mrežovník
Čaro mrežovníkov
Čaro mrežovníkov
5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.
Repový brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
Základ brownies síce tvorí čokoláda, maslo, cukor a vajcia, ale trochu múky v tradičných receptoch predsa nájdete...