Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Praženica zo žihľavy s vôňou medvedieho cesnaku

ingrediencie

4 ks
vajce
50 g
mladá žihľava
15 g
medvedí cesnak
1 ks
cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
olivový olej

postup

1.
Žihľavu poriadne premyjeme vo vode a nasekáme na malé kúsky. Stonky vyhodíme.
3.
Na oleji speníme cibuľku do zlatista a pridáme žihľavu, ktorú na jemnom ohni pražíme asi 10 minút.
4.
Potom rozbijeme vajíčka a rýchlo miešame, pokým sa vajcia zrazia a vznikne nám praženica.
5.
Na úplny záver primiešame nasekaný medvedí cesnak a osolíme, okoreníme podľa chuti.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly hrnčekový
5 super rýchlych dezertov na každý deň
5 super rýchlych dezertov na každý deň
Päť video-návodov ako rýchlo uspokojiť chuť na sladké.
Po domácky
POZOR, silno návykové orieškové maslá si obľúbi celá rodina!
POZOR, silno návykové orieškové maslá si obľúbi celá rodina!
Aj Vy chodíte do pohára s orechovým maslom s veľkou lyžicou a najradšej by ste ho zjedli všetko naraz? Napríklad, také...
Domáce čipsy
Domáce čipsy sú najlepšie!
Domáce čipsy sú najlepšie!
5 plus 1 receptov na famózne čipsy k telke či na párty.