Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Špenátové palacinky

6
porcií
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

500 ml
mlieko
2 ks
vajce
220 g
hladká múka
1 ČL
soľ
1 štipka
sóda bikarbóna
200 g
čerstvý špenát

Plnka

200 g
syr Lučina
200 g
kyslá smotana
soľ

postup

2.
Špenátové listy opláchneme, pokrájame a roztlačíme v mažiari.
3.
Pripravíme palacinkové cesto, do ktorého vmiešame špenát. Necháme trochu odstáť.
5.
Lučinu zmiešame s kyslou smotanou a dochutíme soľou. Vychladnuté palacinky naplníme a zrolujeme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...