Pridať recept

FOTORECEPT: Zapekané mäso so salámou a šampiňónmi

Fotorecept: Zapekané mäso so salámou a šampiňónmi
Zdroj: smejkachichi

ingrediencie

400 g
bravčové karé
250 g
šampiňóny
400 g
10 kyslá smotana
10 dkg
malokarpatská saláma
1 ks
biela cibuľa
tvrdý syr na posypanie
olej
soľ
mleté čierne korene

postup

1.
Mäso umyjeme, vyklepeme, osolíme a okoreníme. Poukladáme na spodok pekáča, ktorý vymastíme olejom.
Fotorecept: Zapekané mäso so salámou a šampiňónmi
Fotorecept: Zapekané mäso so salámou a šampiňónmi
Zdroj: smejkachichi
 
2.
Šampiňóny očistíme a nakrájame na plátky.
Fotorecept: Zapekané mäso so salámou a šampiňónmi
Fotorecept: Zapekané mäso so salámou a šampiňónmi
Zdroj: smejkachichi
3.
Cibuľu nakrájame na väčšie mesiačiky.
Fotorecept: Zapekané mäso so salámou a šampiňónmi
Fotorecept: Zapekané mäso so salámou a šampiňónmi
Zdroj: smejkachichi
4.
Na mäso uložíme salámu.
Fotorecept: Zapekané mäso so salámou a šampiňónmi
Fotorecept: Zapekané mäso so salámou a šampiňónmi
Zdroj: smejkachichi
5.
Salámu posypeme šapiňónmi.
Fotorecept: Zapekané mäso so salámou a šampiňónmi
Fotorecept: Zapekané mäso so salámou a šampiňónmi
Zdroj: smejkachichi
6.
Na šampiňóny poukadáme cibuľku.
Fotorecept: Zapekané mäso so salámou a šampiňónmi
Fotorecept: Zapekané mäso so salámou a šampiňónmi
Zdroj: smejkachichi
7.
Celú zmes pokryjeme kyslou smotanou a dáme piecť.
Fotorecept: Zapekané mäso so salámou a šampiňónmi
Fotorecept: Zapekané mäso so salámou a šampiňónmi
Zdroj: smejkachichi
8.
Pred dopečením posypeme syrom.
Fotorecept: Zapekané mäso so salámou a šampiňónmi
Fotorecept: Zapekané mäso so salámou a šampiňónmi
Zdroj: smejkachichi
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
21.9.2015 19:23 | |
+11 -4
hmmm vyzerá to chutne :3 len vôbec neviem ako dlho sa to má piecť :(
temna6k
21.9.2015 21:34 | |
+8 -11
píše -> Čas prípravy: 15 + 60 min., tak asi tých 60 min (y)
Podobné články
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
TOP
Najlepší výber: 40 receptov na prípravu bravčového karé. A nie sú to rezne!
Už hľadať nemusíte, toto je najlepší výber! 40 chutných receptov na prípravu bravčového karé
Inšpirujte sa našim výberom najchutnejších spôsobov, ako pripraviť bravčové karé.
Srbské rebierko
Rúru nezapínam, toto je najchutnejšie mäsko z jedného hrnca: Geniálne SRBSKÉ REBIERKO nemá konkurenciu, stačí jeden pohár a celá rodina sýta
Hľadáte inšpiráciu, čo dnes uvariť? Máme pre vás skvelý chutný recept, ktorý si vždy celá rodina pochvaľuje.