Pridať recept

Gulášová polievka v tlakovom hrnci

ingrediencie

250 g
hovädzie mäso
30 g
masť
40 g
cibuľa
1,25 litre
voda
400 g
zemiaky
podľa chuti
soľ, mletá červená paprika, mleté čierne korenie, majorán

postup

V hrnci na masti zapeníme pokrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku, pokrájané mäso, soľ, korenie. Mäso popražíme, zalejeme vodou a hrniec uzavrieme. Varíme asi 20 minút. Po ochladení hrniec otvoríme, pridáme pokrájané zemiaky, rozotretý cesnak a majorán. Hrniec uzavrieme a varíme 5-7 minút.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Delimano3
Súťaž: Zdravá rýchlovka v kuchyni
Podľa oficiálnych prameňov, tlakový hrniec vynašiel v roku 1679 francúzsky fyzik Denis Papin. Takže už vyše...
Kotlíkový guláš
Rady a tipy pre vždy dokonalý guláš
Chystáte sa variť guláš? Prečítajte si nasledovné odporúčania, ktoré vás bezpečne dovedú k dokonalému...
Lečo guláš
Lečo guláš: Bravčový guláš s augustovou zeleninou
Jednoduchý guláš, ktorý chutí a vonia ako leto samo.
Kotlíkový guláš
Ako pripraviť najlepší kotlíkový guláš?
Američania a Austrálčania majú barbecue, Angličania milujú pikniky a my si leto nevieme predstaviť bez toho, aby...
Slepý guláš
Urobte odrazu plný hrniec! Starý, zabudnutý recept na SLEPÝ GULÁŠ, hotový do 30 minút! Taký dobrý, že ho budete chcieť variť až do konca pôstu
Výborný guláš, ktorý zasýti a nahradí aj hlavný chod. Jednoduchý recept, ktorý vyskúšajte ešte dnes.