Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Mrkvové pyré

ingrediencie

500 g
mrkva
40 g
maslo
podľa chuti
soľ, citrónová šťava, trochu mlieka, cukor, voda

postup

Očistenú mrkvu pokrájame, pridáme maslo, posolíme, podlejeme vriacou vodou a dusíme. Počas dusenia podľa potreby podlievame. Mäkkú mrkvu rozmixujeme, prilejeme trochu mlieka, aby vznikla polohustá kaša. Nakoniec primiešame citrónovú šťavu a cukor. Môžme podávať aj k mäsu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...