Zapekaná zelenina
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
mrkva
320
g
karfiol
200
g
kaleráb
150
g
rajčiak
60
g
maslo
2
dl
mlieko
5
g
strúhanka
1
ks
vajce
podľa chuti
voda, soľ
postup
Očistenú zeleninu uvarenú v slanej vode pokrájame na hrubšie plátky a vložíme do vymastenej a strúhankou vysypanej formy. Naspodok dáme kaleráb, potom mrkvu a nakoniec karfiol, rozobratý na ružičky. Na vrch poukladáme pokrájané rajčiaky. Všetko zalejeme mliekom, v ktorom sme rozmiešali vajce a dáme zapiecť do rúry.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.