Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pudingový perník

ingrediencie

3 hrnčeky
múka polohrubá
2 hrnčeky
práškový cukor
2 hrnčeky
mlieko
1 hrnček
olej slnečnicový
1 balíček
kypriaci prášok de perníka
1 KL
perníkové korenie
1 ks
vanilkový cukor
2 balíčky
čokoládový puding
2 ks
vajce
10 PL
ríbezľový džem
1 balíček
čokoládová poleva s orieškami
50 g
kandizované ovocie- ananás

postup

3.
pridáme vajcia, pudingové prášky, prášok do pečiva na perníky, perníkové korenie, olej a mlieko.
5.
Cesto má byť riedke. Na veľký plech od rúry cesto vylejeme.
7.
Po miernom vychladnutí povrch koláčika natrieme domácim ríbezľovým džemom.
8.
Polevu pripravíme vo vodnom kúpeli a po odstrihnutí rožka ju nanesieme na koláč.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...
Vyhrajte parnú rúru
Vyhrajte parnú rúru
Vpustite paru aj do kuchyne a staňte sa profesionálom v príprave jedál.