Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Čerešňový tunel

ingrediencie

2 hrnčeky
polohrubá múka
1/2 hrnček
kryštálový cukor
1/2 balíček
prášok do pečiva
1 štipka
soľ
3 ks
vajce
3/4 hrnček
olej
1/4 hrnček
kyslá smotana
1/2 hrnček
mlieko
1 PL
kakao
čerešne alebo višne

postup

1.
Všetky prísady zmiešame, okrem kakaa. Srnčí chrbát vymastíme a vysypeme múkou, vlejeme polovicu cesta. Nasypeme vykôstkované ovocie čerstvé alebo zavarené.
2.
Do druhej polovice cesta vmiešame kakao a vylejeme ho na ovocie. Pečieme vo vyhriatej rúre asi 45 minút pri 170 st. C.
3.
Vychladnutý koláč vyklopíme. Ja som ho zdobila čokoládovou polevou a lentilkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.