Pšenovník
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
pšeno
soľ
3
hrste
hrozienka
2
hrste
orechy
škorica
3
PL
agávový sirup
Poleva
2
ks
jablko
agávový sirup
škorica
želatína
postup
1.
Uvaríme pšeno (15 minút, 0,5 l studenej vody) s troškou soli. Prihodíme hrozienka, orechy (vlašské, mandle), škoricu, prípadne 3 lyžice agávového sirupu.
2.
Uvaríme nastrúhané jablká s agávovým sirupom a škoricou a pridáme želatínu/agar. Hotovú polevu nalejeme na vrstvu pšenovej masy, ktorú sme rozotreli na plech na hrúbku 2 cm. Necháme stuhnúť v chladničke.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.