Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kukuričná krupica s goji a avokádovým krémom

2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Kaša

200 g
kukuričná krupica
1 liter
voda
2 dl
sójové mlieko
2 PL
agávový sirup
100 g
kustovnica čínska Goji

Krém

1 ks
avokádo
50 g
horká čokoláda

postup

1.
Kukuričnú kašu uvaríme podľa návodu vo vode. Pred koncom varenia k nej prilejeme sójové mlieko, pridáme kustovnicu, 2 PL agávového sirupu a varíme do zhustnutia. Uvarenú kašu prikryjeme a necháme dojsť na teplom mieste cca 15 minút.
2.
Medzitým si roztopíme horkú čokoládu a zmiešamu ju s rozmixovaným avokádom. Podľa chuti osladíme agávovým sirupom.
3.
Podávame v hlbokom tanieri. Podľa chuti môžeme poliať roztopeným maslom, ale kaša je dosť vláčna, v mojom prípade to nebolo treba.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...