Špargľa s dúhovým pstruhom
2
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
6
ks
špargľa
1
ks
maslo
podľa chuti
morská soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
2
ks
dúhový pstruh
1
ks
citrón
2
stonky
petržlenová vňať
postup
1.
Špargľu očistíme, umyjeme a nakrájame. Dáme na panvičku podusiť na masle, zalejeme pol cm vody, osolíme a necháme pod pokrývkov zmäknúť na chvíľu, podľa množstva a hrúbky. Podľa chuti posypeme mletým čierným korením.
2.
Filety dúhového pstruha podusíme vo vlastnej šťave. Pridáme k špargli, ozdobíme koliečkom citróna, petržlenovou vňaťkou a môžme podávať.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.