Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vyprážaný bazový kvet

ingrediencie

2 ks
vajce
1/4 liter
mlieko
100 g
hladká múka
1 štipka
prášok do pečiva
2 PL
soľ
2 PL
strúhaný syr
3 hrste
bázový kvet
podľa chuti
tuk na vyprážanie

postup

1.
Vajcia vyšľaháme s mliekom, pridáme múku s práškom do pečiva, syr a zmes osolíme.
2.
Čisté kvety bazy namočíme do cestíčka a vložíme do panvice s rozpáleným tukom, lyžičkou ešte pridáme cestíčko a vyprážame vo vyššej vrstve tuku dozlata.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Mrkva
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
V hlavnej úlohe (ne)obyčajná mrkva - od nátierky až po koláč
Mrkva je naša! Je lokálna, zdravá, dobre skladovateľná a teda dostupná takmer celoročne.
Kompóty
Kompóty sú v kurze!
Kompóty sú v kurze!
Kúsok leta v treskúcej zime zabezpečia domáce zaváraniny.