Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Tvarohový krém s jahodami

ingrediencie

1/4 liter
sladká smotana
1/2 balíček
jahodový puding
1/2 ks
mäkký tvaroh
100 g
cukor
1 balíček
vanilkový cukor
250 g
čerstvé jahody

postup

1.
Do smotany vmiešame cukor a pudingový prášok, stále miešame až uvaríme puding.
2.
Tvaroh rozmiešame s vanilkovým cukrom a po lyžičkách vmiešame vychladnutý puding.
3.
Časť jahôd rozmačkáme vidličkou a zašľaháme do krému. Ostatnými jahodami nakrájanými na polovičky ozdobíme krém.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...