Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Česká sekaná pečienka

ingrediencie

250 g
bravčový bôčik
2 ks
vajce
250 g
hovädzie mäso
50 g
slanina
podľa chuti
soľ
2 ks
rožok
trochu
mlieko
1/2 KL
mletá rasca
1/2 KL
korenie
1/2 KL
sladká mletá paprika
3 strúčiky
cesnak
1 štipka
majoránka
1 ks
cibuľa
1 PL
hladká múka
1 PL
masť na pečenie

postup

1.
Očistené mäso dvakrát zomelieme, vložíme do misky, osolíme, pridáme všetky korenia, vajíčka, rozmočené rožky, nastrúhaný cesnak, na kocky nakrájanú slaninu, nadrobno nakrájanú cibuľu, zmes zaprášime múkou a rukami dôkladne prepracujeme. Pokiaľ bude treba zahustíme troškou strúhanky.
2.
Zo zmesi vytvarujeme šišku, ktorú vložíme na rozpálenú masť do pekáča a pečieme asi hodinu v dobre vyhriatej rúre.
3.
Podávame so zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hot Chocolate
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Doprajte si šálku poctivej horúcej čokolády!
Spomaľte, zastavte sa na chvíľu a doprajte si čarovné chvíle pri šálke poriadnej horúcej čokolády.
Pomelo
Video: Ako ošúpať pomelo?
Video: Ako ošúpať pomelo?
Zistite, prečo sa pomelo predáva vo fólii a ako ho efektívne a rýchlo zbaviť hrubej šupky.
Omeleta
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Viete ako pripraviť dokonalú omeletu?
Zvládnite prípravu francúzskej omelety a dajte svojím raňajkám nový rozmer.