Drožďová nátierka
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
ks
droždie
1
ks
cibuľa
3
PL
olej
2
ks
vajce
1
PL
horčica
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korene
1
trochu
majoránka
postup
1.
Na oleji opražíme do sklovita cibuľu, pridáme rozdrobené droždie a necháme za neustáleho miešania pražiť, až kým sa droždie nezačne oddeľovať od oleja.
2.
Odtiahneme z plameňa, pridáme vajcia a opäť nad plameňom miešame do zhustnutia. Nakoniec osolíme, okoreníme, pridáme majoránku, horčicu a dobre premiešame.
3.
Nátierku môžeme podávať ešte teplú alebo studenú na čerstvom chlebe.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.