Pridať recept

Hubový guláš

ingrediencie

2 ks
cibuľa
5 PL
olej
500 g
čerstvé huby
2 ks
mrkva
1 ks
feferónka
trochu
čierne korenie
podľa chuti
rasca
trochu
mletá červená paprika
500 g
zemiaky
podľa chuti
soľ
2 PL
gulášová zmes
podľa chuti
voda

postup

1.
Cibuľu speníme na oleji, pridáme pokrájané hríby, na rezance pokrájanú mrkvu, feferónku, mletú červenú papriku, čierne korenie, rascu a soľ.
 
2.
Všetko osmažíme, podlejeme vodou, pridáme na kocky nakrájané zemiaky a dusíme do mäkka.
3.
Keď sú hríby udusené, v 1 dl studenej vody rozmiešame gulášovú zmes, nalejeme do gulášu a trochu povaríme. Podávame s chlebom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať