Pridať recept

Filety zapečené so zemiakmi

ingrediencie

600 g
rybie filety
6 ks
zemiaky
2 ks
cibuľa
podľa chuti
mleté čierne korenie
podľa chuti
mletá rasca
podľa chuti
soľ
podľa chuti
vegeta
1 ks
maslo

postup

1.
Na alobal nakrájame vrstvu zemiakov na plátky. Na tie naukladáme cibuľu nakrájanú na kolieska, osolíme, okoreníme a posypeme rascou.
 
2.
Na to uložíme filety, znovu osolíme, okoreníme, posypeme rascou a prekryjeme vrstvou cibule.
3.
Na záver naukladáme na plátky nakrájané zemiaky, ktoré ešte znovu osolíme a pred zakrytím alobalom pridáme maslo. Uzavrieme a pečieme asi 40 min pri teplote 200 stupňov.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať