Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Mini pizze

ingrediencie

250 g
lístkové cesto
1 ks
vajce

Na obloženie

150 g
konzervované paradajky
150 g
nastrúhaný tvrdý syr
150 g
saláma
2 stonky
pažitka
1 PL
olivový olej
podľa chuti
sušené oregáno

postup

1.
Z rozvaľkaného lístkového cesta vykrojíme formičkou 6 koliesok.
2.
Pizze potrieme prepasírovaným paradajkovým pyré, poukladáme kolieskami salámy, posypeme postrúhaným syrom a sušeným oreganom. Nakoniec pokvapkáme olejom.
3.
Okraje pizze potrieme rozšľahaným vajcom a poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Vložíme do vyhriatej rúry a pri teplote 180 stupňov pečieme na chrumkavo 10 až 12 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...