Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Mini pizze

ingrediencie

250 g
lístkové cesto
1 ks
vajce

Na obloženie

150 g
konzervované paradajky
150 g
nastrúhaný tvrdý syr
150 g
saláma
2 stonky
pažitka
1 PL
olivový olej
podľa chuti
sušené oregáno

postup

1.
Z rozvaľkaného lístkového cesta vykrojíme formičkou 6 koliesok.
2.
Pizze potrieme prepasírovaným paradajkovým pyré, poukladáme kolieskami salámy, posypeme postrúhaným syrom a sušeným oreganom. Nakoniec pokvapkáme olejom.
3.
Okraje pizze potrieme rozšľahaným vajcom a poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Vložíme do vyhriatej rúry a pri teplote 180 stupňov pečieme na chrumkavo 10 až 12 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...