Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Mini pizze

ingrediencie

250 g
lístkové cesto
1 ks
vajce

Na obloženie

150 g
konzervované paradajky
150 g
nastrúhaný tvrdý syr
150 g
saláma
2 stonky
pažitka
1 PL
olivový olej
podľa chuti
sušené oregáno

postup

1.
Z rozvaľkaného lístkového cesta vykrojíme formičkou 6 koliesok.
2.
Pizze potrieme prepasírovaným paradajkovým pyré, poukladáme kolieskami salámy, posypeme postrúhaným syrom a sušeným oreganom. Nakoniec pokvapkáme olejom.
3.
Okraje pizze potrieme rozšľahaným vajcom a poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie. Vložíme do vyhriatej rúry a pri teplote 180 stupňov pečieme na chrumkavo 10 až 12 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...