Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rebarborové "tiramisu" s jahodami

2
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 stonka
rebarbora
1 PL
hnedý cukor
100 g
Mascarpone
6 ks
cukrárske piškóty
6 ks
jahody
čerstvá mäta

postup

Rebarboru olúpeme, nakrájame na kúsky a s cukrom dusíme asi 10 minút. Zmäkne a pustí šťavu. Dáme do pohárov, na to piškóty a mascarpone. Ozdobíme jahodami a lístkami mäty.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...