Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Talianske fánky

ingrediencie

300 g
hladká múka
2 PL
práškový cukor
1 ks
vajce
1 PL
maslo
1 dl
mlieko
trochu
prášok do pečiva
1 KL
škorica
1 kvapka
ocot
podľa chuti
olej na vyprážanie
1 balíček
škoricový cukor

postup

1.
Všetky uvedené suroviny poriadne vymiesime na cesto, ktoré rozvaľkáme na doske a vykrajujeme z neho štvorce.
2.
Fánky vysmášame na oleji a môžme ešte posypať škoricovým cukrom
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.