Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie mäso s jogurtovou omáčkou

ingrediencie

500 g
teľacie mäso
50 g
maslo
1,25 dl
horúca voda
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ

Jogurtová omáčka

2 poháre
jogurt
3 strúčiky
cesnak
podľa chuti
soľ
trochu
kôpor

postup

1.
Umyjeme teľacie mäso, osušíme a pokrájame na prúžky, ktoré osolíme, okoreníme a opražíme na roztopenom masle za stáleho miešania 5 minút. Zalejeme horúcou vodou, prikryjeme a dusíme 10 minút.
2.
Jogurtová omáčka: Rozmiešame jogurty, vylejeme do misky, osolíme, pridáme vymiešaný cesnak, posekaný kôpor a premiešame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...