Pridať recept

Teľacie mäso s jogurtovou omáčkou

ingrediencie

500 g
teľacie mäso
50 g
maslo
1,25 dl
horúca voda
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ

Jogurtová omáčka

2 poháre
jogurt
3 strúčiky
cesnaku
podľa chuti
soľ
trochu
kôpor

postup

1.
Umyjeme teľacie mäso, osušíme a pokrájame na prúžky, ktoré osolíme, okoreníme a opražíme na roztopenom masle za stáleho miešania 5 minút. Zalejeme horúcou vodou, prikryjeme a dusíme 10 minút.
 
2.
Jogurtová omáčka: Rozmiešame jogurty, vylejeme do misky, osolíme, pridáme vymiešaný cesnak, posekaný kôpor a premiešame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať