Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie mäso s jogurtovou omáčkou

ingrediencie

500 g
teľacie mäso
50 g
maslo
1,25 dl
horúca voda
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ

Jogurtová omáčka

2 poháre
jogurt
3 strúčiky
cesnak
podľa chuti
soľ
trochu
kôpor

postup

1.
Umyjeme teľacie mäso, osušíme a pokrájame na prúžky, ktoré osolíme, okoreníme a opražíme na roztopenom masle za stáleho miešania 5 minút. Zalejeme horúcou vodou, prikryjeme a dusíme 10 minút.
2.
Jogurtová omáčka: Rozmiešame jogurty, vylejeme do misky, osolíme, pridáme vymiešaný cesnak, posekaný kôpor a premiešame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...