Pridať recept

Teľací paprikáš

ingrediencie

400 g
teľacie mäso
20 g
hladká múka
40 g
masť
50 g
cibuľa
1 KL
mletá červená paprika
1/4 liter
kyslá smotana
podľa chuti
soľ

postup

1.
Vcelku umyjeme mäso a potom pokrájame na kocky. Na masti speníme nadrobno pokrájanú cibuľu v tlakovom hrnci, pridáme mletú červenú papriku, pokrájané mäso, osolíme a udusíme vo vlastnej šťave.
 
2.
Po odparení šťavy podlejeme horúcou vodou a hrniec uzavrieme. Dusíme približne štvrť hodinu. Po čiastočnom ochladnutí hrniec otvoríme. V kyslej smotane vyšľaháme múku, nalejeme na mäso a za stáleho miešania necháme prevariť. Servírujeme s haluškami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať