Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Krehký jahodový koláč s tvarohom

8
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

170 g
palmarín
250 g
hladká múka
1 ks
vajce
1/2 balíček
vanilkový cukor DrOetker
1 KL
kypriaci prášok
70 g
cukor
1 KL
citrónová kôra

Krém

2 ks
jemný tvaroh
1 ks
biely smotanový jogurt
1 ks
potravinárska želatína v prášku DrOetker
200 g
jahody
3 PL
práškový cukor

postup

1.
Suroviny na koláčik. Želatinu som použila práškovú potravinársku.
2.
Z múky, tuku, cukru, vanikového cukru a kypriaceho prášku, vajca a citrónovej kôry,..
4.
Rozvaľkáme ho a uložíme do okrúhlej formy, zakryjeme aj boky. Dáme piecť do rúry. Keď je korpus upečený. necháme ho vychladnúť.
5.
Medzitým si pripravíme jahody,..tieto nakrájame na plátky.
7.
Pripravíme si želatinu podľa návodu na obale. Podľa druhu.
9.
Túto tvarohové plnku vylejeme na korpus, na vrch pokladieme na plátky nakrájané jahody a necháme celý koláč schladiť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...