Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Krehký jahodový koláč s tvarohom

8
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

170 g
palmarín
250 g
hladká múka
1 ks
vajce
1/2 balíček
vanilkový cukor DrOetker
1 KL
kypriaci prášok
70 g
cukor
1 KL
citrónová kôra

Krém

2 ks
jemný tvaroh
1 ks
biely smotanový jogurt
1 ks
potravinárska želatína v prášku DrOetker
200 g
jahody
3 PL
práškový cukor

postup

1.
Suroviny na koláčik. Želatinu som použila práškovú potravinársku.
2.
Z múky, tuku, cukru, vanikového cukru a kypriaceho prášku, vajca a citrónovej kôry,..
4.
Rozvaľkáme ho a uložíme do okrúhlej formy, zakryjeme aj boky. Dáme piecť do rúry. Keď je korpus upečený. necháme ho vychladnúť.
5.
Medzitým si pripravíme jahody,..tieto nakrájame na plátky.
7.
Pripravíme si želatinu podľa návodu na obale. Podľa druhu.
9.
Túto tvarohové plnku vylejeme na korpus, na vrch pokladieme na plátky nakrájané jahody a necháme celý koláč schladiť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...
veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Nastávajúca Veľká noc nám kladie otázku, akú výslužku prichystať pre veľkonočných šibačov? V obchodoch je množstvo...
Piškótové vajíčka
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Video: Ako vyrobiť farebné piškótové vajíčka v škrupinke
Veľkonočné pečenie je v plnom prúde. Zunovali sa vám tradičné dobroty a chceli by ste vyskúšať niečo nové, niečo...