Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Krehký jahodový koláč s tvarohom

8
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

Cesto

170 g
palmarín
250 g
hladká múka
1 ks
vajce
1/2 balíček
vanilkový cukor DrOetker
1 KL
kypriaci prášok
70 g
cukor
1 KL
citrónová kôra

Krém

2 ks
jemný tvaroh
1 ks
biely smotanový jogurt
1 ks
potravinárska želatína v prášku DrOetker
200 g
jahody
3 PL
práškový cukor

postup

1.
Suroviny na koláčik. Želatinu som použila práškovú potravinársku.
2.
Z múky, tuku, cukru, vanikového cukru a kypriaceho prášku, vajca a citrónovej kôry,..
4.
Rozvaľkáme ho a uložíme do okrúhlej formy, zakryjeme aj boky. Dáme piecť do rúry. Keď je korpus upečený. necháme ho vychladnúť.
5.
Medzitým si pripravíme jahody,..tieto nakrájame na plátky.
7.
Pripravíme si želatinu podľa návodu na obale. Podľa druhu.
9.
Túto tvarohové plnku vylejeme na korpus, na vrch pokladieme na plátky nakrájané jahody a necháme celý koláč schladiť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...