Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jahodová torta s čokokúskami

ingrediencie

17 PL
polohrubá múka
17 PL
mlieko
8 PL
kryštálový cukor
9 PL
olej
1 ks
vanilkový cukor DrOetker
1 ks
kypriaci prášok do pečiva DrOetker
2 ks
vajce
jahody
100 g
čokoláda

Puding

400 ml
jahodová šťava
1 ks
vanilkový puding DrOetker
250 ml
smotana na šľahanie

postup

1.
Zo surovín vymiešame cesto, vylejeme na vymastenú a vysypanú tortovú formu. Položíme jahody a na kocky pokrájanú várovú čokoládu. Upečieme pri 180 st. C 35 - 40 minút.
2.
Uvaríme si puding zo šťavy a práškového pudingu. Keď máme málo šťavy, môžeme doliať vodu. Vylejeme na upečenú tortu.
3.
Vyšľaháme smotanu s trochou cukru a rozotrieme na tortu. Necháme vychladnúť a môžeme krájať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...