Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jahodová torta s čokokúskami

ingrediencie

17 PL
polohrubá múka
17 PL
mlieko
8 PL
kryštálový cukor
9 PL
olej
1 ks
vanilkový cukor DrOetker
1 ks
kypriaci prášok do pečiva DrOetker
2 ks
vajce
jahody
100 g
čokoláda

Puding

400 ml
jahodová šťava
1 ks
vanilkový puding DrOetker
250 ml
smotana na šľahanie

postup

1.
Zo surovín vymiešame cesto, vylejeme na vymastenú a vysypanú tortovú formu. Položíme jahody a na kocky pokrájanú várovú čokoládu. Upečieme pri 180 st. C 35 - 40 minút.
2.
Uvaríme si puding zo šťavy a práškového pudingu. Keď máme málo šťavy, môžeme doliať vodu. Vylejeme na upečenú tortu.
3.
Vyšľaháme smotanu s trochou cukru a rozotrieme na tortu. Necháme vychladnúť a môžeme krájať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Bravčový hrniec
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Už od pradávna sa ľudia všemožne snažia zjednodušiť a najmä urýchliť varenie, veď čas strávený v kuchyni sa dá využiť...
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...
veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Nastávajúca Veľká noc nám kladie otázku, akú výslužku prichystať pre veľkonočných šibačov? V obchodoch je množstvo...