Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tvarohové palacinky s jahodovým prelivom

14
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 ml
mlieko
250 g
polohrubá múka
1 ks
vajce
1 ks
bielok
3 PL
cukor
podľa chuti
olej na vyprážanie
plnka
250 g
tvaroh
1 balíček
vanilkový cukor DrOetker
1 balíček
škoricový cukor DrOetker
2 hrste
hrozienka
50 g
cukor
1 ks
žĺtok

postup

1.
Múku, mlieko, vajce (+1bielok), soľ, cukor zmiešame a vypracujeme hladké cesto.
2.
Tvaroh žĺtok z vajca, cukor, vanilkový a škoricový cukor zmiešame...Do tvarohu pridáme aj hrozienka, ja som dala len na polovicu, lebo vnučka nemá rada hrozienka.
7.
Podávame s jahodovým rôsolom a jahodovým sirupom. Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...
Pečené koleno na pive
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo je jedným z najstarších nápojov na svete a má množstvo priaznivých účinkov na ľudské zdravie, za ktoré môže...
Ázijský čaj
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Možno niekoho trošku zarazí názov článku, ale čajom sa často nazývajú aj nápoje, ktoré s ním nemajú vôbec nič spoločné...