Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Tvarohové palacinky s jahodovým prelivom

14
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 ml
mlieko
250 g
polohrubá múka
1 ks
vajce
1 ks
bielok
3 PL
cukor
podľa chuti
olej na vyprážanie
plnka
250 g
tvaroh
1 balíček
vanilkový cukor DrOetker
1 balíček
škoricový cukor DrOetker
2 hrste
hrozienka
50 g
cukor
1 ks
žĺtok

postup

1.
Múku, mlieko, vajce (+1bielok), soľ, cukor zmiešame a vypracujeme hladké cesto.
2.
Tvaroh žĺtok z vajca, cukor, vanilkový a škoricový cukor zmiešame...Do tvarohu pridáme aj hrozienka, ja som dala len na polovicu, lebo vnučka nemá rada hrozienka.
7.
Podávame s jahodovým rôsolom a jahodovým sirupom. Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...
čokoládový koláč
Čokoholici zbystrite! 10 úžasných čokoládových koláčov!
Čokoholici zbystrite! 10 úžasných čokoládových koláčov!
Čokoláda, čokoláda a ešte raz čokoláda. Vybrali sme pre vás najlepšie čokoládové koláče.