Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kotlety s kapustou

4
porcie
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

150 ml
smotana na šľahanie
125 g
kyslá smotana
75 g
slanina
3 ks
cibuľa
4 ks
kapusta
1 PL
maslo
2 PL
paprikový pretlak
4 ks
bravčová krkovička
podľa chuti
korenie
podľa chuti
soľ

postup

1.
Očistíme kapustu, rozkrojíme na polovicu a potom nakrájame na plátky. Olúpeme cibuľu a nasekáme nadrobno. Na rezančeky nakrájame slaninu.
2.
V hlbšej panvici alebo kastróle rozpustíme maslo, osmažíme na ňom slaninu, pridáme cibuľu, osmažíme ju do ružova, na záver primiešame kapustu. K tejto zmesi primiešame sladkú aj zakysanú smotanu, paprikový pretlak, osolíme, okoreníme, prikryjeme pokrievkou a dusíme približne štvrť hodinu.
3.
Pod studenou vodou opláchneme kotlety, osušíme, osolíme a okoreníme a grilujeme približne 6 až 8 minút z obidvoch strán. Servírujeme s kapustou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.