Polievka ragú
75
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
120
g
teľacie mäso
150
g
miešaná zelenina
20
g
hladká múka
30
g
maslo
2
dl
mlieko
podľa chuti
soľ
postup
Teľacie mäso pokrájame na malé kocky, vložíme do studenej vody a varíme. Neskôr pridáme soľ a očistenú, pokrájanú zeleninu. Z masla a múky pripravíme ružovú záprašku, zalejeme ju vývarom z mäsa a mliekom, povaríme a pridáme k mäsu a zelenine. Do hotovej polievky pridáme posekanú petržlenovú vňať.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.