Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Francúzska pochúťka s kuracím mäsom

2
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
ľadový šalát
200 g
kuracie prsia
100 g
parmezán
instantná syrová omáčka
1 plátok
chlieb celozrnný
grilovacie korenie
olivový olej

postup

1.
Šalát rozdelíme na listy, dobre ho umyjeme a nakrájame alebo natrháme na kúsky.
2.
Podľa návodu ohrejeme syrovú omáčku a zamiešame ju do šalátu. Kuracie mäso nakrájame na kúsky, okoreníme a opečieme na olivovom oleji. Medzitým na druhej panvici opečieme pokrájané kocky chleba.
3.
Orestované kúsky kuracieho mäsa a chleba pridáme do šalátu, pokvapkáme zvyšnou syrovou omáčkou a posypeme strúhaným parmezánom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.