Fazuľová polievka
4
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
konzerva
fazuľa
1
liter
mäsový vývar
3
ks
zemiaky
1
ks
cibuľa
1
ks
pikantná klobása
1
ks
mrkva
1
PL
sadlo
trochu
ocot
trochu
zemiaková kaša v prášku
trochu
majoránka
trochu
tymian
trochu
kečup
trochu
korenie
trochu
sladká paprika
trochu
pálivá paprika
štipiek
soľ
trochu
kmín
postup
1.
Vodu osolíme a ochutíme kmínom a potom v nej uvaríme nakrájané zemiaky.
2.
Na sadle orestujeme cibuľu, na kolieska nakrájanú mrkvu a klobásu. Pridáme papriku a zalejeme vývarom.
3.
Zmes pridáme k zemiakom a vmiešame fazuľu aj s nálevom. Dochutíme majoránkou, tymiánom, kečupom a korením. Okyslíme trochou octu a necháme povariť. Podľa potreby zahustíme zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.