Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Andaluské gaspačo

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

5 plátkov
toastový chlieb
2 ks
červená paprika
800 g
paradajka
150 ml
voda
2 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
5 PL
olivový olej
1 PL
vínny ocot
1/2 KL
ružové korenie
soľ
korenie
citrónová šťava

postup

Z toastového chleba odstránime kôrku, nakrájame ho na kocky a dáme do mixéra. Pridáme vodu, nakrájanú papriku, paradajky, cibuľu, cesnak, vinný ocot, olivový olej, soľ, korenie a všetko rozmixujeme. Dochutíme citrónovou šťavou a podávame spolu s pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fresh coconuts
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový orech netreba zvlášť predstavovať. Hoci toto hnedé chlpaté čudo s tvrdou škrupinou a sladkým vnútrom v našich...
Mrežovník
Čaro mrežovníkov
Čaro mrežovníkov
5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.
Repový brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
Základ brownies síce tvorí čokoláda, maslo, cukor a vajcia, ale trochu múky v tradičných receptoch predsa nájdete...