Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Andaluské gaspačo

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

5 plátkov
toastový chlieb
2 ks
červená paprika
800 g
paradajka
150 ml
voda
2 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
5 PL
olivový olej
1 PL
vínny ocot
1/2 KL
ružové korenie
soľ
korenie
citrónová šťava

postup

Z toastového chleba odstránime kôrku, nakrájame ho na kocky a dáme do mixéra. Pridáme vodu, nakrájanú papriku, paradajky, cibuľu, cesnak, vinný ocot, olivový olej, soľ, korenie a všetko rozmixujeme. Dochutíme citrónovou šťavou a podávame spolu s pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Eggnog with
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Kupujete vaječný likér v obchode? Prečo? Veď ten domáci máte hotový raz-dva.
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.