Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Andaluské gaspačo

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

5 plátkov
toastový chlieb
2 ks
červená paprika
800 g
paradajka
150 ml
voda
2 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
5 PL
olivový olej
1 PL
vínny ocot
1/2 KL
ružové korenie
soľ
korenie
citrónová šťava

postup

Z toastového chleba odstránime kôrku, nakrájame ho na kocky a dáme do mixéra. Pridáme vodu, nakrájanú papriku, paradajky, cibuľu, cesnak, vinný ocot, olivový olej, soľ, korenie a všetko rozmixujeme. Dochutíme citrónovou šťavou a podávame spolu s pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
Raňajky
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Video: Správne raňajky zmenia váš deň!
Pozrite sa, čo zvoliť na raňajky, aby bol váš deň plný energie a pohody.
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...