Pridať recept

Špargľový šalát

ingrediencie

200 g
špargľa
1/2 ks
hlávkový šalát
1/3 ks
šalátová uhorka
1 ks
paradajka

Zálievka

trochu
olej
trochu
citrónová šťava
podľa chuti
cukor
podľa chuti
soľ

postup

1.
Špargľu očistíme, zviažeme dokopy a uvaríme v osolenej vode domäkka. Po odkvapkaní ju nakrájame na menšie kúsky.
 
2.
Umyté a potrhné lisky šalátu rozdelíme na tanieriky, rozložíme na ne plátky nakrájnej uhorky, nakrájanú paradajku a kúsky špargle.
3.
Prelejeme zálievkou pripravenou z oleja, pridáme trochu soli a citronovej šťavy. Podľa chuti dosladíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať