Slepačí vývar
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
ks
sliepka
4
ks
mrkva
2
ks
petržlen
1/2
ks
zeler
1
ks
kaleráb
1
ks
cibuľa
1
ks
paprika
trochu
petržlenová vňať
2
kocky
slepačí bujón
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
postup
1.
Umytú sliepku vložíme do hrnca s vodou a na miernom ohni necháme zovrieť a varíme 15 min.
2.
Medzitým si očistíme zeleninu a vložíme ju do hrnca spollu s kockami bujónu. Pri nízkej teplote varíme asi 45 min.
3.
Občas pozbierame penu, ale nemiešame. Nakoniec vývar precedíme, osolíme a okoreníme.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.