Pridať recept

Čínske rezance s mäsom

ingrediencie

2 balíčky
čínske rezance
2 ks
kuracie prsia
1/2 ks
pór
1 ks
mrkva
1 PL
olivový olej
sójová omáčka
1 štipka
kari
soľ
chilli paprička

postup

Rezance namočíme do horúcej vody na 5 minút, potom vodu zlejeme. Medzi tým na panvici na oleji orestujeme pozdĺžne nakrájaný pór a mrkvu. K zmesi pridáme na pásiky nakrájané mäso a restujeme asi 5 minút. Potom pridáme korenie a pokvapkáme sójovou omáčkou. Priamo na panvici zmiešame s rezancami a môžeme podávať.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Kuracie prsia verzus stehná
Máte radšej kuracie prsia alebo stehná? Ktoré sú chutnejšie, výživnejšie a lacnejšie?
Je medzi kuracími prsiami a stehnami vôbec nejaký rozdiel? A ktorý výrez vkladáte do košíka častejšie?
kuracia roláda
7x dokonalé kuracie závitky na nedeľný obed
Kuracie mäsko s rafinovanými plnkami. Je čas na nedeľný obed!
Zapekané kuracie prsia s mozzarellou a paradajkami
Tradičná pochúťka: Zapekané kuracie prsia s mozzarellou a paradajkami
Chutné kuracie prsia zapekané s mozzarellou a paradajkami.
Frozen chicken wings
Je možné uvariť kuracie mäso bez rozmrazenia? Je to bezpečné? Toto by ste mali vedieť!
Zabudli ste rozmraziť kuracie mäso? Je možné ho uvariť bez rozmrazenia?