Pridať recept

Pečený hermelín s orieškami a medom

Delicious baked camembert with honey, walnuts, herbs and pears
Zdroj: iStockphoto

ingrediencie

4 ks
hermelín
4 PL
med
2 hrste
vlašské orechy
trochu
rozmarín

postup

1.

Hermelíny rozbalíme a uložíme na plech vystlaný papierom na pečenie. Na vrchu ich nakrojíme a urobíme na nich mriežku. Na ne položíme rozmarín a pečieme v rúre vyhriatej na 180°C približne 5 minút.

 
2.

Potom hermelíny vyberieme, opatrne ich preložíme na taniere, posypeme vlašskými orieškami a zalejeme medom. Ihneď podávame.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Čerstvý syr
Ako skladovať žltý syr? Tento trik ho udrží čerstvý až 3 týždne!
Žltý syr je produkt, ktorý nájdete pravdepodobne v každej chladničke. Používame ho do sendvičov, nákypov...
Kupujete strúhaný syr? Radšej to už nerobte!
Kupujete strúhaný syr? Radšej to už nerobte!
Ako je to u vás? Strúhate vlastný či kupujete nastrúhaný? Toto sú tri hlavné dôvody, prečo sa oplatí radšej...
Nakladaný hermelín s bylinkami
Tento recept je náš rodinný poklad: Lepší nakladaný hermelín ste nejedli!
Známy syr s bielou plesňou dokážete veľmi ľahko ochutiť svojimi obľúbenými príchuťami pomocou jednoduchého...
Vyprážaný čili hermelín
Vyprážaný čili hermelín: Delikátna odmena po ťažkom dni v práci
Príjemne pikantná variácia na klasickú vyprážanú pochúťku.