Plzeňský guláš
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
predné hovädzie mäso
500
g
bravčový bôčik
150
g
masť
10
g
cesnaku
400
g
biela cibuľa
20
g
paradajkový pretlak
100
g
hladká múka
30
g
soľ
15
g
mletá paprika
1
g
mleté čierne korenie
1
g
majoránka
2
g
kmín
1200
ml
voda
postup
1.
Na tuku osmažíme do zlatista cibuľu, zaprášime paprikou, zalejeme trochou vody, pridáme nakrájané mäso na kocky, soľ, korenie, pretretý cesnak, kmín, paradajkový pretlak a necháme dusiť do mäkka.
2.
Mäso vyberieme, šťavu vyrestujeme na tuk, zaprášime múkou, zalejeme vodou a urobíme šťavu, ktorú necháme povariť, až vystúpi na povrch masť.
3.
Potom do guláša pridáme mäso a podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.