Pridať recept

Plzeňský guláš

ingrediencie

500 g
predné hovädzie mäso
500 g
bravčový bôčik
150 g
masť
10 g
cesnaku
400 g
biela cibuľa
20 g
paradajkový pretlak
100 g
hladká múka
30 g
soľ
15 g
mletá paprika
1 g
mleté čierne korenie
1 g
majoránka
2 g
kmín
1200 ml
voda

postup

1.
Na tuku osmažíme do zlatista cibuľu, zaprášime paprikou, zalejeme trochou vody, pridáme nakrájané mäso na kocky, soľ, korenie, pretretý cesnak, kmín, paradajkový pretlak a necháme dusiť do mäkka.
 
2.
Mäso vyberieme, šťavu vyrestujeme na tuk, zaprášime múkou, zalejeme vodou a urobíme šťavu, ktorú necháme povariť, až vystúpi na povrch masť.
3.
Potom do guláša pridáme mäso a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Zemiakový guláš s údeninou v chrumkavom bochníku: Hotový za 30 minút
Falošný guláš v chrumkavom bochníku: Rýchlo, lacno a chutne
Milujeme rýchle a sýte jedlá. Bonusom je, ak sú zároveň aj lacné. Tento falošný guláš spĺňa všetky kritéria...
Kotlíkový guláš
Rady a tipy pre vždy dokonalý guláš
Chystáte sa variť guláš? Prečítajte si nasledovné odporúčania, ktoré vás bezpečne dovedú k dokonalému...
Lečo guláš
Lečo guláš: Bravčový guláš s augustovou zeleninou
Jednoduchý guláš, ktorý chutí a vonia ako leto samo.
Kotlíkový guláš
Ako pripraviť najlepší kotlíkový guláš?
Američania a Austrálčania majú barbecue, Angličania milujú pikniky a my si leto nevieme predstaviť bez toho, aby...
Slepý guláš
Urobte odrazu plný hrniec! Starý, zabudnutý recept na SLEPÝ GULÁŠ, hotový do 30 minút! Taký dobrý, že ho budete chcieť variť až do konca pôstu
Výborný guláš, ktorý zasýti a nahradí aj hlavný chod. Jednoduchý recept, ktorý vyskúšajte ešte dnes.