Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Studený piškótik

5
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 balíčky
dlhé piškóty
1 balíček
šľahačka DrOetker
150 ml
vychladené mlieko
1 téglik
smotanová nátierka, alebo mascarpone
1 šálka
šťava z kompótu podľa chuti jahody, marhule, maliny
trochu
dekor DrOetker čokoládová ryža
1 balíček
vanilínový cukor DrOetker

postup

1.
Podľa návodu pripravíme šľahačku Dr.Oetker, pomaly primiešame smotanovú nátierku a vanilínový cukor. Vyšľaháme spolu do tuha.
2.
Do nádoby naukladáme piškóty, ktoré polejeme šťavou z kompótu a natrieme celú vrstvu piškót pripravenou šľahačkovou zmesou.
3.
Znova dáme vrstvu piškót, polejeme a natrieme vrstvou šľahačky. Povrch posypeme kakaom a ozdobíme čokoládovou ryžou decor Dr.Oetker.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?