Pridať recept

Polentový dezert

6
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

50 ml
sójové mlieko
100 g
trstinový cukor
50 g
celozrnná špaldová múka
15 g
bio vanilkový pudingový prášok
3 ks
vajce
5 PL
jogurt
5 PL
slnečnicový olej
200 g
čerešne
200 g
jahody
180 g
polenta
1 ks
tvaroh

postup

1.
S cukrom vyšľaháme žĺtky, ďalej s mliekom, jogurtom a olejom. Vmiešame preosiatu múku, pudingový prášok, polentu, ovocie a na záver opatrne zapracujeme vyšľahané bielky.
 
2.
Cesto prelejeme do vymastenej a múkou vysypanej tortovej formy, uhladíme a pečieme 40 až 45 minút pri teplote 180°C. Hotový dezert môžme ozdobiť tvarohom a ovocím.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať