Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Čokoládovo-datľové raw tyčinky

ingrediencie

200 g
vločky
80 g
kokos
200 g
odkôstkované ďatle
2 PL
kokosový olej
4 PL
kakao

postup

1.
POZOR, vážime odkôstkované. Ďatle mixujeme spolu s kokosom, vločkami, kakaom a 2 PL kokosového oleja min. 5-7 minút, kým sa nám spraví tuhé, pevné cesto.
2.
Potom si pripravíme formu, do ktorej cesto poriadne natlačíme. Dáme do chladničky na min. 2 hodiny (ideálne na 12 hodín),
3.
Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.