Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jahodový nanuk

10
porcií
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 liter
čerstvé jahody
2 ks
smotana na šľahanie
1 ks
vanilínový cukor DrOetker
2 PL
práškový cukor

postup

1.
Jahody očistíme a umyjeme. Do šľahačkovej smotany pridáme vanilkový a práškový cukor podľa chuti a vyšľaháme.
2.
V druhej nádobe si rozmixujeme jahody a vylejeme zmes do vyšľahanej šľahačky. Nalejeme do nádobiek na nanuky a dáme do mrazničky. Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Eggnog with
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Kupujete vaječný likér v obchode? Prečo? Veď ten domáci máte hotový raz-dva.
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.