Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jahodový nanuk

10
porcií
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 liter
čerstvé jahody
2 ks
smotana na šľahanie
1 ks
vanilínový cukor DrOetker
2 PL
práškový cukor

postup

1.
Jahody očistíme a umyjeme. Do šľahačkovej smotany pridáme vanilkový a práškový cukor podľa chuti a vyšľaháme.
2.
V druhej nádobe si rozmixujeme jahody a vylejeme zmes do vyšľahanej šľahačky. Nalejeme do nádobiek na nanuky a dáme do mrazničky. Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Snickers tyčinka
Maškrty zo Snickersky
Maškrty zo Snickersky
Niektoré tyčinky sú tak famózne, že dezerty z nich jednoducho musia byť ešte lepšie.
omelety
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Ako sa vyhrať s vajíčkom do polievky
Vajce jedávame pomerne často. Striedame prepeličie a slepačie. Najčastejšie slepačie z fariem, domáce. V porovnaní...