Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bystrické pliecko

ingrediencie

1000 g
bravčové pliecko
700 g
cibuľa
150 g
masť
150 g
hladká múka
1000 ml
vývar
50 g
cesnak
2 g
mleté čierne korenie
30 g
soľ

postup

1.
Vykostené pliecko zrolujeme, zviažeme a dáme do osolenej vriacej vody. Varíme do mäkka asi 1,5 h.
2.
Medzitým pripravíme svetlú zápražku na časti cibuli, zalejeme vývarom, pridáme cesnak a dochutíme.
3.
Ostatnú cibuľu nakrájame na tenké plátky, zpeníme do ružova a kladieme na plátky mäsa poliaté omáčkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.